Lähtöjuhlia ja rukousaiheita...

Viime marraskuun Espanja-aktion jälkeen ajatukset on pyörinyt lähetystyön ympärillä ja kevään ja kesän kalenterikin on täyttynyt erilaisista lähetystyöhön liittyvistä tapahtumista, kokouksista ja kursseista. Seuraava kuukausi onkin sitten tilaisuuksia kannattaja-seurakunnissamme, Laukaassa, Pihtiputaalla ja Toivakassa.




Olemme koittaneet jo vähän harjoitella Espanjan kielisiä lauluja ja omat ylistyshetket meneekin nykyään jo musiikin osalta Espanjan kielellä. Kokeiltiin myös jo yhdessä rukousillassa Kotikulmassa vetää koko ylistys-setti espanjaksi. Onhan se vielä hakemista, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa.
Lapset odottaa kovasti jo muuttoa ja miettii sitä useasti. On hellyyttävää, kun Johannes tulee monesti toivottamaan hyvät yöt sanomalla Buenas noches! Jooel koittaa myös sanoa sen aina perässä. Jooelin lempisana on Hola!

España-ilta Kotikulmassa


Meidän lähtöprosessi on ollut aika nopea ja olemme saaneet nähdä jo monenlaisia ihmeitä, mutta monia ihmeitä vielä tarvitsemme. Tässä vaiheessa lähtöön on aikaa enää n. 3 kuukautta ja vielä on paljon käytännön asioita hoidettavana. On ollut jo nyt hienoa tehdä tätä matkaa, kun on ollut innokkaita uskovia ja seurakuntia tukena. Rukousaiheina on tällä hetkellä mm. asunto San Javierista ja kaikki muut käytännön asiat. Kiitos kun kuljet rukouksin matkassamme!

-Tommi


Señorita Eden

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveiset kentältä! -haastattelussa lähettipariskunta Irmeli ja Ilpo Viljanen

Suomessa...

Toivepostaus: Suomalaisen äidin arkea Espanjassa