Vauhtia Vammalassa ja taivaallista huolenpitoa...

Lähtö Espanjaan alkaa olla jo hyvin lähellä. Laiva Saksaan lähtee 29.8. 

Kesä on ollut täynnä reissaamista, ystävien ja sukulaisten tapaamista. Yksi ehdottomasti kesän kohokohdista oli viikonloppureissu Vammalaan, missä joukko San Javierin seurakuntalaisia oli aktiossa. Vietimme viikonlopun siellä seurakunnan leirikeskuksessa. Oli suuri siunaus tutustua ihmisiin joiden kanssa tulevina vuosina saamme viettää aikaa. 
Jo heti koimme olevamme kotona siellä. Lapsilla riitti tekemistä ja he saivatkin sen verran paljon huomiota, etteivät olisi kotiin halunneet lähteä ollenkaan. Edenille riitti sylejä koko viikonlopun ja pojat saivat myös kokea siellä kuinka heistä välitetään ja heidät huomioidaan. Taisivat pusuihinkin tottua, mitä saivat aika runsaasti. Sen jälkeen pojat ovat odottaneet Espanjaan muuttoa valtavalla innolla ja kieltämättä itsekin alkaa olla lähtö jo mielessä. Viikonlopun aikana vahvistui kutsumme sisimmässä. Viikonloppu oli täynnä elämää ja ääntä, joten kotiinpaluu tuntuikin vähän hämmentävältä, kun tuli yhtäkkiä niin hiljaista.

Suurena siunauksena koimme myös sen kun saimme käydä Vammalan helluntaiseurakunnassa mukana vierailulla, mikä on Viljasten (Ilpo ja Irmeli) kotiseurakunta (San Javierin seurakunnan pastoripariskunta).

Hyppy uuteen ja tuntemattomaan tutusta ja turvallisesta on aina oma prosessinsa ja siinä vaiheessa kaikki rohkaisu on arvokasta. Sitä saimmekin kokea Vammalassa, monenlaista rohkaisua, niin me kuin myös lapsetkin.

Viime viikkoihin on, monenlaisten koetustenkin keskellä, mahtunut erikoisia ihmeitä. Olemme saaneet jälleen huomata, että Taivaallinen Isämme on uskollinen. Kun Hän lähettää, niin Hän myös varustaa ja mitään ei jää puuttumaan. Taivaallista huolenpitoa olemme saaneet monien uskovien kautta. Viime viikkoina olemme saaneet vaikka minkälaisia lahjoituksia sukista aurinkolaseihin ja autoon (joo auto!). On hyvä lähteä matkaan, kun on niin monia uskollisia esirukoilijoita ja tukijoita taustalla.

Vaikka emme tiedä tarkkaan, mitä kaikkea matkamme tullessaan tuo ja monesti mietimme inhimillisesti, että onko meillä yhtään mitään annettavaa Espanjalle, niin tiedämme ja uskomme, että Jumala on uskollinen kutsuja ja hän varustaa ne, jotka hän kutsuu, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi!

                                                       -Tommi

Katse tulevaisuuteen


Edenillä sylejä riitti

Lapset sai omat aktiopaidat.

Pojat oppi leipomaan pullaa Vammalassa.

Aktioryhmä torilla





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveiset kentältä! -haastattelussa lähettipariskunta Irmeli ja Ilpo Viljanen

Suomessa...

Juhlatunnelmissa...