Ajatuksia lähettämisestä...

Sana lähetystyö on saanut elämässäni ihan uuden merkityksen viimeisen parin vuoden aikana.

Ennen se tarkoitti minulle vain sitä, että on joitain ihmisiä jotka lähtee lähetystyöhön ulkomaille ja se on hieno juttu, mutta ei se minua kosketa juurikaan, muuta kuin että laitan välillä lähetyskolehtiin jotakin.

Kuitenkin ymmärsin pari vuotta sitten lähettämisen merkityksen ja sen kuinka mielenkiintoista on olla osa lähetystyötä, lähettäjänä Suomessa. Oli suurta ymmärtää, että voin tehdä lähetystyötä monella tavalla, vaikka en itse olisi lähtijänä. Mitä enemmän aloin tehdä asioita lähettäjänä ja olemalla mukana lähetystyössä eri tavoin, sitä enemmän innostuin lähetyksestä.

Nyt kun olen itse lähdössä, jo tässä lähtövaiheessa olen huomannut lähettäjien roolin elintärkeäksi ja sen miten tämä on oikeasti yhteinen juttu. Ne monet viestit ja puhelut, mitä olemme saaneet kun ihmiset ovat ilmaisseet tukensa ja kertoneet kuinka innoissaan on meidän lähettämisestä, rohkaisee menemään eteenpäin ja varsinkin epävarmoina hetkinä rohkaisu on äärimmäisen arvokasta.

Meidän alkuvuosi on ollut hektinen ja tuntuu , että aikaa ei ole mihinkään riittävästi. Pastorin työ, nopealla aikataululla lähetystyöhön valmistautuminen, kannatuksen etsimiset ym. sekä arki kolmen pienen lapsen kanssa, joista pienin on 3kk vauva.

Tämän kaiken keskellä olemme saaneet valtavasti tukea eri tavoin.

Eräskin sisar  halusi tulla siivoamaan meidän asunnon eräänä päivänä. Eräs veli kertoi rukoilevansa meidän puolesta joka ikinen päivä! Se on lähetystyötä ja lähettämistä!

-Tommi

Kommentit

  1. Minä päivittäin kävellessäni San Javierin katuja rukoilen ja kyselen, "missä on se paras mahdollinen koti Pesosille...Herra sinä huomioit kaikki ykstyiskohdatkin" 👣

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Terveiset kentältä! -haastattelussa lähettipariskunta Irmeli ja Ilpo Viljanen

Suomessa...

Toivepostaus: Suomalaisen äidin arkea Espanjassa